Communicatie

Downloads

Op deze pagina kunt u hulpmiddelen downloaden om in het eigen bedrijf te communiceren over Elke dag weer. Op die manier kunt u veilig en gezond werken bevorderen.

Met de campagne vragen CNV, FNV en Schoonmakend Nederland een jaar lang extra aandacht voor veilig en gezond werken in de schoonmaak. Samen met jullie en alle andere bedrijven in de branche gaan we aan de slag om de lichamelijke belasting en ongewenst gedrag in de branche tegen te gaan. Jullie hebben de eerste stap al gezet door mee te doen en dat aan te geven op meedoen.elkedagweer.nl.

Bekijk ook de communicatiekalender. Hierin staat wat we nu en de komende maanden voor je beschikbaar hebben om met veilig en gezond werken aan de slag te gaan. Lees deze en maak op basis daarvan een plan voor je eigen bedrijf.

Meld je ook meteen aan voor de nieuwsbrief. Hierin houden we je maandelijks op de hoogte van nieuwe tools en hoe we jullie kunnen ondersteunen.

Eerste belangrijke stap is nu natuurlijk met iedereen in het bedrijf delen dat jullie meedoen.
Schrijf een stukje in een nieuwsbrief, intranet of website.
Op deze downloadpagina hebben we alvast een basis nieuwsbericht en banners geplaatst.
Deel de diverse gifjes van deze site via mail, socials of whatsapp om mensen nieuwsgierig te maken.
Je kunt de gifjes met de rechtermuisknop direct downloaden en/of delen.

En volg ons op socials:
·       Facebook
·       Instagram
·       LinkedIn

Onze hashtag is #elkedagweer.

Heb je vragen of hulp nodig?
Laat het ons weten via info@ras.nl.
Heb je nu al mooie verhalen te delen?
We horen het graag via info@ras.nl.

Veel succes met de start van dit mooie traject naar een veiliger en gezonder werkplek!

 

Deel de gifjes

Onderstaande gif animaties zijn speciaal voor de campagne ontwikkeld. Ondersteun de campagne en verspreid deze animaties via social media. Met de rechtermuisknop van uw muis kunt u de gif's eenvoudig aanklikken en vervolgens opslaan of delen.

Download en gebruik de banners

Onderstaande banners zijn speciaal voor de campagne ontwikkeld. Er zijn vier formaten beschikbaar: 324 x 60 px, 468 x 60 px, 728 x 90 px en 1024 x 205 px. Met de rechtermuisknop van uw muis kunt u de gif's eenvoudig aanklikken en vervolgens opslaan of delen.